Salg av dekk og felg

Vi skaffer dekk og felger til alle type kjøretøy.

Kontakt oss

VI TENKER SIKKERHET!

Mange starter vintersesongen på svært slitte vinterdekk. Ikke vent til snøen kommer med å investere i nye - gjør et kupp nå!

Gode rabatter på lagerførte vinterdekk !

Rabatten gjelder på importørens prisliste

Ikon - skiftnøkkel

Vi har tilgang til stort utvalg av dekk og felger

Med et stort utvalg av dekk, tilfredsstiller vi alle krav som kreves av dekk i dag. Dette gjelder både personbiler, AmCar, SUV, 4x4 og varebil. Vi har dekkene som gir god kjørekomfort og godt grep på veien. 

Dekk til SUV, 4X4 og varebil

Et av våre satsningsområder er dekk til SUV, 4x4 og varebil. Vi har et stort utvalg av både sommerdekk og vinterdekk. Vi er representanter for følgende produsenter av dekk til SUV / 4x4:

Ceramic ultra

  • Yokohama

  • Kumho

  • Nankang

  • Continental

  • Vi skaffer også flere merker etter avtale. Subtext

Dekk til personbiler

Vi er representanter for de aller største produsentene av dekk til personbiler. Vi har et omfattende utvalg av både sommerdekk og vinterdekk. Vi fører følgende dekk til personbiler: 

Ceramic ultra

  • Yokohama

  • Kumho

  • Nankang

  • Continental

  • Vi skaffer også flere merker etter avtale. Subtext

Dekk til mc

Vi fører MC-dekk fra verdenséneren Dunlop. Vår hovedleverandør av MC-dekk er Dunlop. De produserer et bredt spekter av dekk til MC og ATV. Dunlop har brakt det beste fra motorsporten over til MC-dekk som brukes av privatpersoner. Slik har de klart å bli en verdens ledende leverandør innen MC-dekk.

Produsenten har et bredt sortiment av MC-dekk slik at motorsyklister kan velge riktig dekk for sin motorsykkel. MC-dekk skal også passe kjørestil og ferdighetene til sjåføren. Sammen finner vi dekket som passer for deg.

Ikon - skiftnøkkel

Felger til bil 

Forskjell på gode og dårlige felger

Felgens funksjon er å garantere bilens kjøresikkerhet. Felger blir i dag spesialtilpasset blant annet bilens vekt. I tillegg til at felgen skal tåle bilens belastning, skal de også sørge for god kjørekomfort. Ubalanserte felger eller felger med skader gir vibrasjon i rattet ved høye hastigheter.

Stålfelger og aluminiumsfelger

Felger blir produsert i stål eller aluminium. Felger som produseres av stål er vanligvis mindre holdbare enn felger av aluminium. Det er derfor mange som skifter til aluminiumsfelger. De siste årene har det blitt en stor økning i salg av aluminiumsfelger.

Spesifikasjoner om aluminiumsfelger

TÜV-godkjente aluminiumsfelger er overflatebehandlet. Felgene er dermed beskyttet mot korrosjon som følge av salt, grus og andre støvpartikler. Vi anbefaler ikke at felger med farger eller spesiallakk benyttes om vinteren, da nettopp salt, slaps og harde vinterforhold er en stor påkjenning på felgene.

En felg i aluminium er designet for å gi bedre ventilasjon til bremsene.