Understellsbehandling

Tectylbehandling beskytter bilen mot rustdannelse.

Om Tectyl Kontakt oss
Reklameillustrasjonsbilde for understellsbehandling

Tectyl gir deg en bekymring mindre

ETTER SNØ KOMMER SALT. OG ETTER SALT KOMMER RUST.

Klimaforholdene i Norge er svært utfordrende for bilparken. Bruken av salt på veiene har tredoblet seg på 20 år, og i fjor passerte forbruket 200.000 tonn.
Resultatet er sørpe, søle og nedgrisede biler.
Men det verste er det du ikke ser. Under bilen, der saltlaken får ligge i fred i kroker og kriker, fordypninger, falser og skjøter.

På Tectyl-verkstedet rengjør vi bilens underside grundig før vi beskytter alt åpent stål med våre spesialprodukter. I tillegg sprøyter vi alle hulrom. Ikke rart jobben tar tre dager. Men så får du også den beste rustbeskyt-telsen som kan kjøpes for penger.

Bilprodusentenes garanti mot gjennomrusting er tydelig nok.

Ta kontakt med oss for vurdering, kontroll og antirust-behandling.

Vi gir prisoverslag, også der bilen har behov for sandblåsing og utbedring av rust som har begynt å utvikle seg. Hver eneste antirustbehandling dokumenteres på beviset som du får når bilen er ferdig behandlet.
Gi bilen et lengre liv

- bestill time for en sjekk idag!

Ikon - bil

 • GODKJENT DITEC-SENTER

 • DITT FAGVERKSTED PÅ BILPLEIE MED 20 ÅRS ERFARING

 • KRISTIANSUNDS STØRSTE DEKKHOTELL

 • DEKK & FELGER TIL ALT!

 • BILPLEIE! Med lakk- og glassbehandling fra Ditec og Glastec gjør du en smart investering i bilen din. Kom innom for et godt tilbud.

 • DEKKHOTELL! Kristiansunds enkleste dekkhold! Inkluderer hjulskift, dekksjekk, oppbevaring, vask OG vi kontakter deg før ny sesong.

 • BEST UTVALG! Uansett pris, kjørestil eller kjørelengde, så har vi dekk til deg! Våre fagfolk sikrer deg et kjøp du blir fornøyd med!

Logo Tectyl

Vi er sertifisert 
tektylverkste

PRIS FRA KR 5990,-

Kontakt oss
Ikon - tannhjul

Tectyl er en antirust- og understellsbehandling

 Lang levetid

Rustbeskyttelse

I vårt nordiske klima med kalde vintre blir bilene stadig utsatt for både sand og salt. Dette er med på å lage rustdannelser. Det er derfor ikke så rart at bilene i Norge ruster mer enn biler lenger sør i Europa. De fleste bilene er produsert i land hvor det ikke er behov for å salte eller strø veiene. Det er derfor viktig at man tar ekstra godt vare på bilen sin når man bor i Norge. Vi anbefaler derfor å bestille en antirustbehandling med Tectyl og understellsbehandling. Denne behandlingen kan gjøres på nye og eldre biler.

Moderne rustbeskyttelse

Tectyl er en understellsbehandling/rustbeskyttelse. Teknologien er basert på mange års forskning. Mens andre selskaper bruker mange forskjellige produkter på en understellsbehandling, trenger vi kun bruke én. Tectyl løser alle oppgavene. Behandlingen blir oftest brukt på helt nye biler, men vi kan sandblåse rustangrepet, og deretter gi bilen en tectylbehandling. Er man tidlig ute vil man da kunne unngå nye rustangrep.

Ikon - tannhjul

Fremgangsmåten

 • 1. Demonterer hjul, deksler og innerskjermer. 

 • 2. Rengjøring med høytrykksspyler og kjemikalier

 • 3. Tørker bilen grundig

 • 4. Kontroll og inspeksjon evt. sandblåsing

 • 5. Påføring av Tectyl

 • 6. Vasker og kvalitetssjekker understellsbehandlingen

Pris fra kr 6500,-

Kontakt oss